Beste jonge spelers in carrière!

FIFA 19 Carreer mode

Bekijk hier welke spelers het beste worden in Carrière! Natuurlijk zijn er enorm veel spelers die de moeite waar zijn om te kopen; daarom hebben we de beste vijf voor jou op een rijtje gezet!

#1 K. Mbappe

met een overall rating van 87 en een leeftijd van slecht 19 jaar is dit de allerbeste koop in carrière. De rechtsbuiten van Paris Saint Germain kan zelfs doorgroeien tot 95! Hiermee wordt Mbappe binnen een paar jaar de beste speler van het spel. Naast een rechtsbuiten kan hij ook nog eens gebruikt worden als rechter middenvelder en spits. Omdat hij al zo hoog gemiddeld is hangt er een royaal prijskaartje aan(72 miljoen); maar goed, dan heb je ook wat!

#2 G. Donnaruma

Deze keeper van AC Milaan is 82 gemiddeld en heeft net als Mbappe slechts een leeftijd van 19. Hierdoor kan deze keeper uitgroeien tot de beste keeper van het spel met een overall rating van 93. Voor ‘slechts’ 23 miljoen kan je hem het eerste seizoen al aan je binden. Deze keeper is bijna 2 meter lang, en maakt zich in combinatie met zijn leeftijd een van de beste spelers om te kopen in carrière.

#3 Vicinius Junior

Slechts 17 jaar, en nu al een van de beste buitenspelers die het spel kent. Razendsnel is hij, en ook nog eens sterk aan de bal. Voor slechts 17,5 miljoen kan je hem aan je binden. Het kost wat centen, maar daarmee heb je wel een speler die zich binnen een paar jaar ontwikkelt tot een overall 92 speler. Zeker de moeite waard is om de onderhandelingen mee aan te gaan!

#4 Gabriel Jesus

De spits van Manchester City bewees zich dit seizoen maar weer door met zijn club kampioen te worden. Wat mensen vergeten is dat hij slechts 21 jaar is. Hiermee groeit Jesus uit tot een overall speler van 92! Wel hangt hier een groot prijskaartje aan. Zo moet er 42 miljoen euro weggelegd worden om deze speler aan je te binden. Dan heb je natuurlijk ook wel weer een van de beste spitsen van het spel te pakken..

#5 M. De Ligt

Last but not least: onze eigen centrumverdediger De Ligt. Met een leeftijd van slechts 18 jaar en een rating van 80 wordt onze vriend bij uitstek de beste centrale verdediger die er is. Daar komt ook nog eens bij dat hij enorm snel is; altijd mooi meegenomen! Voor slechts 20,5 miljoen euro kan die van jou zijn. Voor onze Nederlandse trots is dit natuurlijk niks!

Dit zijn de 5 beste aankopen voor het eerste seizoen carriere in FIFA 19. Mocht je nu meer informatie willen over de beste spelers klik dan hier voor een overzicht!

1 gedachte over “Beste jonge spelers in carrière!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *