Beste Nederlands FUT-team

FIFA heeft zijn beste tijd alweer gehad; daarom is het tijd om met een leuk team te gaan spelen. En wat is er nu leuker dan een team met alleen maar Nederlanders? Speciaal voor jullie hebben wij een selectie samengesteld met de beste Nederlandse FUT-kaarten. Houd er wel rekening mee dat er een paar prijzige Icons bijzitten. Deze kan je uiteraard zelf omwisselen met leuke alternatieven!

Defensie

Kevin Haps: Snel, fysiek sterk, een goede dribbel en een fenomenale voorzet! Alles wat je zoekt in een back.
Virgil van Dijk: De muur in de achterhoede. Met 99 fysiek en 97 verdedigen komt niemand hem voorbij. Daar komt ook nog eens bij dat hij 84 snelheid heeft. De complete verdediger dus!
Matthijs De Ligt: Deze kaart kan net niet tippen aan de Van Dijk, maar is nog steeds een van de beste verdedigers van het spel.
Dumfries: De complete back. Volgens menig youtuber zelfs de beste back van het spel. Ijzersterk, snel, verdedigend sterk en aanvallend ook niet te stoppen.

Mocht je nu net te weinig coins hebben of ze liever uitgeven aan je voorhoede, kijk dan ook eens naar andere centrale verdedigers. Neem een de inform-kaart Stefan de Vrij; een prima alternatief!

Middenveld

Frenkie de Jong: De eerste spelmaker in ons team is Frenkie de Jong. Houd er rekening mee dat deze alleen via een SBC verkrijgbaar was. Frenkie is vooral aanvallend aangelegd en vormt daarmee ook de basis van elke aanval.
Wijnaldum: Gini Wijnaldum zijn TOTS kaart. Deze week uitgekomen en zeker zijn munten waard! Deze man kan werkelijk alles, en is daarmee een complete middenvelder!
Seedorf: Icon Seedorf; een prijzige speler, maar door elke Youtuber geliefd. Deze man heeft misschien wel het hardste schot van de wereld. Een complete middenvelder. Het enige puntje waar iets op aan te merken valt is zijn verdedigende stats; maar goed, het is natuurlijk niet voor niets een CAM.

Ook Ziyech en Tadic zijn fantastische spelers om te gebruiken in dit Nederlandse team. Let wel op dat het niet ten koste gaat van de teamgeest!

Aanval

Bergkamp: een van de duurste van het stel, maar ook zeker een van de beste! Hij mist misschien wat snelheid als buitenspeler, maar met zijn overige stats compenseert hij dit zeker! Een verbluffend schot in combinatie met een uitstekend dribbel maakt dit een dodelijke aanvaller!
Van Persie: de enige echte! Momenteel verkrijgbaar in een SBC. Kopsterk, een uitstekende dribbel en een fantastisch overzicht. Natuurlijk gaat dit gepaard met een rijke historie waardoor je RVP niet kan laten lopen.
Robben: de laatste van het stel, en misschien wel de beste speler van allemaal. Arjen Robben. Razend, razendsnel. Een klassieke dribbelaar. Een geweldenaar. Het enige minpunt is dat hij natuurlijk stijf links is; maar goed, dat siert hem juist op zijn eigen manier.

Mocht Bergkamp je nou iets te duur zijn, geen paniek! Er zijn genoeg alternatieven die in de buurt komen van het niveau van Dennis. Neem nou TOTS bergwijn of Kluivert. Beide spelers die de moeite waar zijn om mee te spelen!

En mocht je nou net een duurdere speler willen dan Bergkamp of Seedorf? We hebben Johan Cruyff en Ruud Gullit er expres niet ingedaan omdat het dan wel erg duur gaat worden, maar mocht je het geld wel hebben? Dan is dit natuurlijk altijd een aanrader!

Nu zijn wij wel benieuwd wie jouw favoriete Nederlandse voetballer is. Laat het hieronder achter in de comments!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *