Beste skill moves FIFA 19

Tegenwoordig is iedereen een ster in verdedigen. Om toch een doorbraak te forceren is het daarom essentieel om onverwachts uit de hoek te komen. En wat biedt daar een betere oplossing voor? Juist! Skill moves! Maar wat zijn nu de beste skill moves om te gebruiken? En wanneer gebruik je ze? Om jou daarmee te helpen hebben wij een top 3 opgesteld van de beste skill moves uit FIFA 19!

#1 La Croqueta

Houd L1/LB en flick naar de linker of rechter kant

Dit is de skillmove die je gebruikt als je jezelf vrij wilt spelen van een verdediger. Vaak wordt deze skillmove gebruik ver in het strafschopgebied. Je neemt de bal snel naar de zijkant waardoor je ruimte maakt, en uit kan halen. Iniesta is de speler die deze truc op de kaart heeft gezet, en daarom wordt deze truc ook wel eens de Iniesta skill move genoemd.

#2 Open up fake shot

Houd L1 ingedruk en doe een nepschot

Dit is de skill move als je onverwachts naar binnen wilt snijden om een kans te creëren. Daarnaast is het ook een uitstekende skill move om verdedigers uit te spelen. Omdat het lijkt alsof je gaat schieten kan je met deze truc heel onverwachts uit de hoek komen! Perfect dus om een onverwachtse move te doen!

#3 Disguise trap

R1/RB en linker of rechter stick naar de juiste richting

Dit is een skill move voor spelers met flair. Een uitstekende move als je snel open wilt draaien. Deze truc is met name handig voor middenvelders die snel open willen draaien, of buitenspelers die dan snel een voorzet kunnen geven!

Zo! Dit zijn de drie meest gebruikte skill moves in FIFA 19. Houd er rekening mee dat een juiste timing het aller belangrijkste is; maar dat vergt veel oefening! Oefen eerst in de arena om een beeld te krijgen van het effect, en gebruik hem dan tegen je beste tegenstanders! Zo word jij de allerbeste! Succes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *