De winnaar van het eDivisie seizoen 18/19 is bekend!

Afgelopen week was het dan eindelijk zover, het moment waar iedere eDivisie fan naar uit heeft gekeken, de finale! Dit jaar strijden Dani Visser, de eSporter van FC De Graafschap en de winnaar van het Playstation seizoen tegen Bryan Hessing, eSporter van Heracles Almelo en winnaar van het Xbox seizoen. De finale was werkelijk waar spannend tot de laatste seconde! Benieuwd wie de uiteindelijke winnaar is geworden? Lees dan verder!

Dani Visser

Dani Visser, de eSporter van De Graafschap is slechts 17 jaar oud maar behoort nu al tot de beste FIFA-spelers van Nederland! Doordat hij het Playstation seizoen heeft gewonnen mag hij nu de grote finale spelen tegen Bryan Hessing!

Het team waar Dani Visser mee speelt

Bryan Hessing

Bryan Hessing is een stukje ouder dan Dani Visser en heeft dan ook al jaren ervaring binnen het eSports circuit. Hij heeft regelmatig grote wedstrijden op grote toernooien gespeeld en zal dan ook geen last hebben van veel spanning.

Het team waar Bryan Hessing mee speelt

Finale

En toen was het zo ver, het begin van de finale. Het was erg spannend en de finale werd gespeeld over twee wedstrijden, één op de Playstation en één op de Xbox. De eerste wedstrijd werd op de Playsation gespeeld en werd dan ook gewonnen door de winnaar van het Playstation seizoen, Dani visser, met 0-1!
Hierna was het tijd voor de wedstrijd op de Xbox, een wedstrijd die Bryan Hessing moest winnen om kans te maken op de titel. En dit deed hij! Bryan Hessing kwam met 0-3 voor, maar doordat Dani Visser dit nog wist terug te brengen tot 2-3 kwam er een totale eindstand van 3-3. En dit betekent een beslissingswedstrijd waar de regel geldt van Golden Goal! Degene die de eerste goal maakt mag zich kronen tot winnaar van de eDivisie in het seizoen 2018/2019.
En toen was het tijd voor de beslissingswedstrijd, die niet heel lang gaat duren kan ik u verklappen. Na 5 minuten en 11 seconden is het namelijk Dani Visser die scoort Cristiano Ronaldo waardoor hij zich mag kronen tot jongste winnaar van de eDivisie ooit!

Wij willen namens team FIFA-nieuws Dani Visser van harte feliciteren met het kampioenschap!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *