Deze TOTS-spelers zijn momenteel gratis te verkrijgen!

Het TOTS is al weer een tijd aan de gang, maar momenteel zijn er een aantal TOTS-spelers uit de Premier League gratis te verkrijgen! Wie zijn dit en hoe kom je er aan? Lees dat hieronder!

Speler 1: Lucas Digne

Lucas Digne is de eerste speler die uitgelicht wordt in dit artikel. Met 88 snelheid, 89 passen, 87 dribbelen & verdedigen en 84 fysiek is dit een linksback waar je erg veel profijt van kan hebben! Opvallende statistieken? Naast zijn goede verdedigende statistieken (met 95 voor slidings, 90 voor onderscheppingen en 90 voor staande tackels) heeft hij ook nog een erg goede korte passing, namelijk 94! Dit kan erg van pas komen wanneer je een speler bent die graag op bouwt vanuit de verdediging. Hiernaast heeft Digne ook nog eens 89 uithoudingsvermogen en 94 schotkracht! Een ware alleskunner dus. Hoe krijg je hem? Door 5 assists te geven met EPL-verdedigers in 5 aparte division rivals overwinnigen. Geen makkelijke klus dus, maar zeker de moeite waard om te doen!

Het TOTS kaartje van Lucas Digne

Speler 2: Declan Rice

Ook Declan Rice is een speler die erg waardevol kan zijn in je team. Rice is een zeer sterke CVM, speel je hier graag mee? Dan ga je ze niet veel beter vinden in de Premier League. Met 80 snelheid, 82 passen, 89 verdedigen en 92 fysiek, heeft hij vrijwel alles in huis om van groot belang te zijn in je team! Sterke punten? Rice heeft 99 korte passing en 94 lange passing, je zult dus niet snel zien dat een pass van hem niet aan komt. Verder heeft Rice nog 94 springen, 92 staande tackle, 90 voor slidings en 94 kracht. Het enige nadeel aan hem is dat hij slechts 2 sterren skillmoves heeft en 3 sterren voor zijn zwakke been. Wat moet je doen om dit kaartje te bemachtigen? 15 assists geven met Engelse spelers in squad battles op minimaal het niveau wereldklasse.

Het TOTS kaartje van Declan Rice

Speler 3: Bafétimbi Gomis

Hiernaast is er ook nog een derde speler beschikbaar in de wekelijkse doelstellingen, dit is welliswaar een speler uit Saudi Dawry Jaweel League, maar kan wel gelinkt worden door zijn Franse nationaliteit. Deze speler is de spits Gomis. Of hij fijn is, is te betwijfelen. Met slechts 80 snelheid kan hij als langzaam worden ervaren als spits. Maar voor wie van een aanspeelpunt houdt in de spits, is het wel een echte aanrader. Met 99 kracht, 94 afmaken, 94 schotkracht en 95 nauwkeurige kopbal, kan hij worden gebruikt als een ware goalgetter. Hiernaast heeft hij ook nog 4 sterren skillmoves en is heeft hij een hoog/laag werktempo. Wat moet je dan doen om hem te bemachtigen? Je moet 5 online losse wedstrijden winnen met 11 SPL-spelers.

Het TOTS kaartje van Bafétimbi Gomis

Wij hopen jullie hiermee nuttige tips te hebben gegeven omtrent de wekelijkse doelstellingen, hebben jullie vragen? Laat het gerust weten in de reacties!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *