Deze TOTS-spelers zijn momenteel te verkrijgen via SBC’s!

Momenteel is het Premier League TOTS beschikbaar in pakketten, wekelijkse doelstelling en SBC’s. In dit artikel lichten wij de twee huidige spelers toe die te verkrijgen zijn via Squad Building Challenges. Zijn deze SBC’s de moeite waard en wat kost het dan om deze SBC te voltooien?

Speler 1: Andros Townsend

De eerste speler die beschikbaar is via SBC’s en die wij gaan analyseren is Andros Townsend. Townsend heeft door zijn goede seizoen bij Crystal Palace in de Premier League een TOTS-kaartje verdiend. Dit kaartje is alleen te bemachtigen via deze SBC, hij is dus niet te kopen op de transfermarkt. Wat zijn de sterke punten en wat zijn de zwakke punten van zijn TOTS kaartje?

Het TOTS kaartje van Andros Townsend

Sterke punten:
– 99 schotkracht
– 95 afstandsschoten
– 90 nauwkeurige vrije trap
– 90 lenigheid
– 90 balcontrole & 92 dribbelen
– 91 uithoudingsvermogen
– 4 sterren skills & 4 sterren zwak been

Zwakke punten:
– 51 springen & 65 nauwkeurige kopbal
– 71 kracht
– werktempo hoog/hoog (mits er sprake is van aanvallend gebruik)

Over het algemeen is Townsend een speler die wij zeker aanraden! Hij heeft erg goede statistieken op het gebied van schieten, dribbelen en snelheid. Hiernaast heeft hij ook nog eens vier sterren skills en zwak been. Zijn werktempo hoog/hoog kan als negatief worden ervaren maar hij zal niet snel moe worden in verband met zijn 91 uithoudingsvermogen.
Kosten? Voor (slechts) 175.400 munten is de SBC te voltooien. Heb je enige untradables, dan zal dit nog wat lager uitpakken.

Speler 2: Ryan Fraser

De tweede speler die in dit artikel wordt bekeken is Ryan Fraser, links midden van Bournemouth. Dankzij zijn goede prestaties en zeven doelpunten dit seizoen in de Premier League, heeft hij ook een TOTS kaartje weten te bemachtigen. Ook zijn kaart is alleen verkrijgbaar via een Squad Building Challenge, dus niet te koop op de transfermarkt. Maar is het de moeite waard om deze SBC te doen? Hieronder zijn sterke en zwakke punten.

Het TOTS kaartje van Ryan Fraser

Sterke punten:
– 99 versnelling & 93 sprintsnelheid
– 94 positionering & afmaken
– 94 afstandsschoten
– 97 visie & 99 voorzetten
– 96 korte pass & curve
– 99 lenigheid & balans
– 99 uithoudingsvermogen & 97 agressie
– 4 sterren zwak been

Zwakke punten:
– 58 volleys
– 39 nauwkeurige kopbal
– 52 kracht
– 3 sterren skills
– Klein (1,63m)

Of wij Fraser zouden aanraden, zijn we nog niet helemaal over uit. Het is een erg snelle, behendige speler die ook nog eens goed kan afmaken. Het twijfelpunt ligt bij ons bij zijn drie sterren skillmoves, 39 nauwkeurige kopbal en het feit dat hij klein van formaat is. Hierbij kost de SBC ook nog eens 226.050 munten om te doen. Wij zouden eerder Townsend aanraden om te doen dan Fraser, maar dat verschilt natuurlijk per persoon.

Willen jullie de gemakkelijkste en goedkoopste manieren vinden om deze SBC’s op de lossen? Klik dan hier!

Hebben jullie nog vragen of willen jullie je mening laten weten over één van deze kaartjes? Laat het dan weten in de reacties!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *