Dit zijn de slechtste spelers in FUT

In dit artikel zullen we de aller slechtste spelers uit FIFA Ultimate Team bekijken! Nu zijn er wat slechte kaarten Benieuwd naar hun rating? Check ze hieronder!

1. Ma Jungliang

We beginnen in de Chinese competitie. Deze 20 jarige middenvelder speelt voor Guangzhou R&F; die voetbalclub uit China die je waarschijnlijk niet kent. Met een rating van 47 is hij een van de slechtste spelers uit het spel. Toch heeft hij 81 snelheid, waardoor hij op nummer 5 komt. Bovendien is hij nog jong en groeit hij misschien nog uit tot een grootheid…

2. Noah Christoffersson

Van China reizen we af naar Zweden. Deze spits is slechts 19 jaar oud, en daarom is het eigenlijk niet zo’n hele slechte speler. Wat wel heel slecht is, is zijn snelheid. Met slechts 40 sprintsnelheid wordt deze slome slak zelfs ingehaald door Per Mertensacker. gelukkig heeft die nog genoeg jaren om iets aan zijn snelheid te doen!

3. Kieron Olsen

De derde speler vinden we terug in de tweede leaugue van Engeland. Deze rechtsback speelt voor Carlisle United. Deze speler kan er werkelijkwaar helemaal niks van. Zijn hoogste statistiek is zijn snelheid. Desondanks is deze ook slechts 58… Maar dit guppie is ook slechts 18 jaar en heeft nog voldoende tijd om zich te ontwikkelen tot een ware prof.

4. Lee Watkins

We blijven in de League Two in Engeland. Lee Watkins is ook slechts 18 jaar. Hij is een centrale middenvelder met een rating van 47. Deze speler is iets beter dan Olsen, maar is nou ook weer niet een wereldvoetballer te noemen. In ieder geval is er genoeg om te verbeteren!

5. Alec Byrne

Deze centrale middenvelder speelt in de Ierse League voor Cork City. Dit is bij uitstek de slapste speler van het stel met slechts 34 kracht. Met een leeftijd van 19 jaar is dit dus niet de aangewezen man om een duel aan te gaan. Aanvallen komt hij ook nog niet helemaal uit de voeten als je kijkt naar zijn statistieken. Gelukkig is hij nog jong en kan hij nog genoeg tijd in de sportschool doorbrengen!

6. David Norman Jr.

Bij uitstek de aller slechtste van het stel. Met zijn 62 snelheid en 61 fysiek denk je nog een prima speler in huis te hebben. Toch niet: met 35 schieten en 47 passen zal je denken dat het een verdediger is. Toch is het een centrale middenvelder, waardoor dit de slechtste speler van het spel is. Toch is hij pas 20 jaar oud en heeft die dus nog genoeg tijd om deze titel van zich af te schudden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *