FIFA heeft Premier League TOTS uitgebracht!

Eindelijk is het dan zo ver, het moment waar veel FIFA-spelers op hebben gewacht! Het lanceren van het Premier League Team Of The Season. Net als voorgaande jaren heeft FIFA een erg goed Premier League TOTS weten te creëren. Waar wie zijn nou de beste spelers om te gebruiken, en misschien nog wel belangrijker: welke spelers zijn goedkoop maar ook zeker aan te raden? Lees het hieronder!

De basis-elf in het Premier League TOTS

Eerst even alle basisspelers op een rijtje:

Doelman: Alisson (Liverpool)
Verdedigers: Alexander Arnold (Liverpool), Aymeric Laporte (Manchester City), Virgil van Dijk (Liverpool), Andrew Robertson (Liverpool)
Middenvelders: Bernardo Silva (Manchester City), Christian Eriksen (Tottenham Hotspur), Fernandinho (Manchester City)
Aanval: Mohamed Salah (Liverpool), Sergio Agüero (Manchester City), Raheem Sterling (Liverpool)

Wat ons opvalt aan dit TOTS, is dat er vrijwel alleen maar spelers van Liverpool en Manchester City in zitten (10 van de 11).
Dit is natuurlijk te verklaren met het feit dat deze clubs op plaats 1 en 2 zijn geëindigd in de competitie, maar het is dan nog uiterst opvallend.

Van al deze spelers die in de basis-elf zitten, lijken er slechts 3 betaalbaar voor de gemiddelde FIFA-spelers, namelijk Laporte, Bernardo Silva en Fernandinho. Mocht je wel over voldoende FIFA munten beschikken, dan raden we je wel aan om nog even te wachten met het kopen van de spelers, aangezien ze vrijwel altijd naar een paar weken, wanneer de hype voorbij is, zullen dalen van prijs.

Hiernaast heeft FIFA ook nog 9 reservespelers opgenomen in het Premier League TOTS.

De reservespelers van het Premier League TOTS

Zoals te zien is, zitten er in tussen de wisselspelers ook nog erg veel goede, dure kaarten.

De reservespelers:

Doelman: Ederson (Manchester City)
Verdedigers: Matt Doherty (Wolverhampton)
Middenvelders: Georginio Wijnaldum (Liverpool), James Maddison (Leicester City)
Aanvallers: Eden Hazard (Chelsea), Alexandre Lacazatte (Arsenal), Sadio Mané (Liverpool), Heung Min Son (Tottenham Hotspur), Pierre-Emerick Aubameyang (Arsenal)

Opvallend is dat de met 98-beoordeelde Eden Hazard niet in de basis-elf staat, maar in plaats van hem de met 96-beoordelde Raheem Sterling. Het kan zijn dat dit komt door het kampioenschap van Manchester City, maar zeker weten doen we het niet.
Een echte aanrader namens ons: Matt Doherty, met al zijn statistieken boven de 80 en een prijskaartje van 143k (op de Playstation) is hij een waar koopje, zeker het proberen waard dus!

Voor meer informatie en specifiekere informatie over de spelers, klik hier!

Mochten jullie nog vragen of aanmerkingen hebben, of zouden jullie een speler echt aanraden om te gebruiken? Laat gerust een reactie achter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *