TOTW 36

Door alle hectiek rondom de Team Of The Season zullen we het bijna vergeten, maar er is ook gewoon weer een nieuwe TOTW online gekomen! Deze week zitten er veel high-rated spelers in, dus het is zeker de moeite waard om even een kijkje te nemen!

In het Team van de week zitten deze week onder andere 93-rated Koulibaly, 91-rated Ziyech, 90-rated Donnarumma en 89-rated Pepé.
Hieronder gaan wij verschillende spelers uitlichten.

TOTW 36

Kalidou Koulibaly – 93 Rating

Van Kalidou Koulibaly is dit al weer zijn vierde inform van het jaar! Met zijn uitstekende verdedigende prestaties dit seizoen heeft hij wederom een plekje in het team van de beste spelers verdiend. Met maar liefst 97 dekking, 94 onderscheppingen, 94 staande tackle en 99 kracht is het een echte beest in de verdediging die niet duels zal verliezen! En dit voor een kostenplaatje van 290K. Kopen? Nee, als ik jullie was zou ik wachten tot het TOTS van de Serie A uit is.

Het TOTW kaartje van Kalidou Koulibaly

Hakim Ziyech – 91 Rating

Dankzij zijn goede prestaties in de kampioenswedstrijd van Ajax heeft Hakin Ziyech zijn al weer zijn derde IF kaartje van het seizoen bemachtigd. Met 96 schotkracht, 95 visie, 93 dribbelen en 98 uithoudingsvermogen is het een middenvelder waar je U tegen zegt, en dit voor een kostenplaatje van slechts 84,5K.

Het TOTW kaartje van Hakim Ziyech

Nicolas Pepé – 89 Rating

Voor Nicolas Pepé is het al weer zijn zesde(!!) IF kaartje van dit seizoen. Geen enkele speler heeft zo vaak in het TOTW gezeten als hij! Met 97 versnelling, 96 schotkracht, 90 afmaken, 99 curve en 99 lenigheid is het een buitenspeler die zeker aan te raden is. Kostenplaatje? Slechts 76K!

Het TOTW kaartje van Nicolas Pepé

Wissam Ben Yedder – 87 Rating

Met een goal en een assist afgelopen weekend tegen Athletic Bilbao heeft Wissam Ben Yedder al weer zijn derde IF kaart van het seizoen. Wissam Ben Yedder is het gehele seizoen al een erg veel gebruikte speler. Reden hiervoor is zijn 5 sterren zwak been in combinatie met 4 sterren skill moves. Verder heeft dit kaartje 98 positionering, 93 afmaken, 98 lenigheid en 97 springen. Dit is dus een erg goede spits voor relatief weinig geld, namelijk 160K.

Het TOTW kaartje van Wissam Ben Yedder

Heeft u vragen en/of opmerkingen? Laat het weten in de reacties!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *